Donem per començada la prova pilot a Barcelona!

en-bici-sense-edat-presentacio-clot-octubre-2016-7

El passat dijous 20 d’octubre hem pogut celebrar l’acte que donava començament oficial a la prova pilot de En Bici Sense Edat a Barcelona. Hem gaudit de la companyia dels representants del Districte de Sant Martí, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, així com de les entitats que ja s’han apuntat a participar de la prova pilot: Fundació Casa Asil de Sant Andreu del Palomar, Habitatges amb Serveis per a la Gent Gran Concili de Trento II i els companys de BiTer Terrasa.

Un acte molt emocionant on l’Ole Kassow, fundador de Cycling Without Age, ens va poder explicar en persona com va a començar tot: una acció molt senzilla, llogar un tricicle de passatgers per portar una persona gran a fer un vol. El resultat d’aquesta primera experiència va a ser tan positiu, pel passatger i pel conductor, que es va a transformar en tot un projecte. Primer a la ciutat de Copenhaguen, després a las ciutats dels voltants, i mica en mica ha anat traspassant fronteres i continents fins arribar a unes 200 ciutats arreu del mon!

Amb un emotiu discurs, l’Ole ens confessa que ha fet molts amics a sobre d’aquest tricicle de passatgers i ha vist molts somriures. Ell no te cap dubte que Barcelona es una ciutat que es mereix viure l’experiència i confia que aquest es l’inici d’una gran i llarga aventura per als barcelonins i barcelonines de totes les edats!

Per fer-ho possible, hem començat organitzant uns cursos de formació gratuïts per als voluntaris que vulguin aprendre a conduir el tricicle de passatgers. Si esteu interessats en participar de les properes convocatòries, només cal que ens contacteu per email (info@enbicisenseedat.cat) o formulari web.

I si per altre banda, el que voleu es que alguns dels voluntaris ja formats, vingui a fer un vol en tricicle amb el vostres avis, familiars o amics grans, dons també ens ho podeu fer saber mitjançant el email (info@enbicisenseedat.cat) o formulari web, i de seguida que ens sigui possible us organitzem un passeig!

Recordeu que aquesta prova pilot tindrà una durada de dos mesos (del 20 d’octubre al 20 de desembre) i que la participació es totalment gratuïta.

Una iniciativa impulsada conjuntament per Vanapedal i Biciclot.

I si voleu veure més fotos feu clic aquí.

en-bici-sense-edat-presentacio-clot-octubre-2016-51

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *