Finalitza la prova pilot per Barcelona amb molt bons resultats i molt bones perspectives!

 

El passat 23/12 va a ser l’últim dia de la primera prova pilot a Barcelona subvencionada conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Ara es moment de presentar justificacions i resultats a les administracions. I fent un repàs dels resultats podem dir que estem molts satisfets amb la feina feta.

El tricicle va a començar a rodar el 20 de octubre i quasi be no va a parar fins al 23 de desembre. En aquestes  deu setmanes de prova pilot vam poder realitzar més de 70 sortides amb gairebé 150 passatgers, 30 voluntaris, 9 entitats, 6 barris i milers i milers de somriures!

De les entitats participants podem dir amb satisfacció que hem col·laborat amb institucions mot diverses, comprovant que el En Bici Sense Edat es un projecte prou flexible, del qual sempre acaba aconseguint l’objectiu: experimentar la felicitat a tot aquell qui ho prova! I no només als passatgers o als conductors voluntaris, sinó a més a tot el que ve passar el tricicle pel carrer!

Les entitats amb las que hem treballat durant aquesta prova pilot han estat:

La Fundació Casa Asil Sant Andreu del Palomar, els quals no han dubtat d’engegar una campanya de micro-mecenatge hi finalment han aconseguit el finançament per tal d’adquirir el seu propi tricicle! Moltes felicitats!

 

Els habitatges amb serveis del carrer Concili de Trento I i II, estem molt agraïts de la acollidora rebuda que hem tingut, principalmenr per part de les seves directores: Silvia i Mari Carmen.

 

Institut Dr. Puigvert, a on el professor Mario Fadda ens va obrir les portes per tal que els alumnes del programa Aula Oberta poguessin portar a fer un tomb pel rio Besós als usuaris del Casal per la Gent Gran de la Casa Bloc a Sant Andreu.

 

Dos Casal per la Gent Gran del barri del Poblenou: el Casal Quatre Cantons i el Casal Taulat-Can Saladrigas.

 

Els habitatges amb serveis del carrer Bronze-Coure, també hem estat rebuts amb gran entusiasme per part de la Maite i tot el personal.

 

I per finalitzar, hem tingut l’oportunitat de col·laborar amb l’associació Baixem al Carrer, els quals ja porten anys acompanyant a la gent gran del Poble –sec a sortir al carrer, no més els faltava el tricicle i l’han rebut de manera espectacular! Aquells dies també vam poder col·laborar amb la Residencia per la Gent Gran Pare Batllori.

 

Entremig, també hem pogut fer sortides amb amics i coneguts, una de les quals ens va a deixar un record molt bonic enregistrat amb aquest vídeo per la Silvia:

 

I no podia faltar: una sortida organitzada le la Marta de l’associació BiTer per recorre els carrers de Barcelona amb l’enllumenat de nadal més espectacular! Va ser una manera molt especial de viure les festes nadalenques a la ciutat.

 

Els voluntaris en general han fet una feina magnífica, participant activament i gaudint de l’experiència amb il·lusió. Per tant estem molt agraïts. Durant aquesta prova pilot vam poder oferir 5 cursos de formació i en total van participar uns 30 voluntaris.

 

Be, després d’aquest gran ventall d’experiències engrescadores i magnífiques, no queda un altre camí: hem de donar-li continuïtat i sostenibilitat en el temps al projecte, així que no ens aturem, continuem treballant i esperem que en breu us puguin tornar a donar noticies de les noves pedalades de En Bici Sense Edat!

Gràcies a tots i recordeu que si voleu participar d’alguna manera o veleu més informació, no dubteu de posar-vos en contacte: info@enbicisenseedat.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *