Volem tornar a passejar i volem fer-ho bé!

A En Bici Sense Edat ens prenem molt seriosament la protecció i seguretat de totes les persones que participen de les nostres activitats i és per això que hem treballat en el desenvolupament d’un protocol d’actuació i prevenció de la COVID-19 que posarem en marxa un cop tornem a oferir les passejades en tricicles.

La documentació que hem preparat inclou tot un seguit de recomanacions i bones pràctiques a implementar amb l’objectiu de prevenir i minimitzar el contagi, tant de persones voluntàries com usuàries. Per l’elaboració d’aquest protocol hem tingut en compte les instruccions de les diferents autoritats sanitàries competents i les particulars circumstàncies del col·lectiu de la gent gran.

Esperem que aquesta nova normalitat us trobi amb bona salut i amb l’esperança que aviat tornarem a passejar i a retrobar-nos amb els nostres entranyables passatgers.

A més, dir-vos que si voleu mantenir-vos informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

 

Aquet treball infogràfic va ser dissenyat & il·lustrat per Marta Lladó i Cadonaresponsable d’ EBSE Terrassa, sota llicència Creative Commons per a l’Associació En Bici Sense Edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *