Curs de formació per a persones voluntàries a Terrassa

[ACTIVITATS  TERRASSA] T’animes a formar part del equip de voluntariat per tornar la capacitat de sentir els vent a la cara a la gent gran de Terrassa?

Des d’En Bici Sense Edat TERRASSA ens fa molta il·lusió anunciar-vos que el proper divendres 16 d’abril oferirem un nou curs de formació obert a totes les persones majors d’edat que vulguin sumar-se al nostre equip de voluntariat.

Quins són els continguts d’aquest curs?

El curs té dues parts: una primera teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable

Dada i lloc de trobada. 

La formació s’impartirà en dues sessions d’assistència OBLIGATÒRIA :

  • Divendres 16 d’abril de 18:00h a 20:30h sessió TEÒRICA ONLINE. El dia anterior a la sessió us enviarem l’enllaç per a participar.
  • Durant el cap de setmana següent us convocarem a la sessió PRÀCTICA PRESENCIAL, en grups reduíts a l’aire lliure.

Lloc de trobada per la sessió pràctica serà a la plaça del Rector Homs. Si aquesta data no us anés bé, es programarà un altre sessió la setmana següent.

La participació en aquesta activitat és gratuïta i l’aforament és limitat.

—–

Protocol COVID: Des de l’Associació En Bici Sense Edat ens prenem molt seriosament la protecció i seguretat de totes les persones que participen de les nostres activitats i és per això que hem desenvolupat un protocol de compliment obligatori. Aquest document d’actuació i prevenció de la COVID-19  té en compte les instruccions de les diferents autoritats sanitàries competents i les particulars circumstàncies del col·lectiu de la gent gran.

A més, dir-vos que si voleu mantenir-vos informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

Totes les mesures exposades en aquesta comunicació es podran modificar i actualitzar si les autoritats sanitàries així ho indiquen. Qualsevol canvi és comunicarà als afectats amb la major celeritat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *