6 anys pedalant i 3 anys d’associació, a EBSE estem d’aniversari!

Tot i que ja fa 6 anys que pedalem amb la gent gran, aquest 2022 l’associació arriba al seu tercer aniversari.

En aquests 6 anys hem crescut moltíssim. No només en dimensió sinó en capacitat d’organització i maduresa. Hem après molt de la gent gran i la seva saviesa, així com del voluntariat i la seva qualitat humana.

Així i tot, encara ens queda molt camí per recórrer! La demanda dels nostres serveis no para de créixer!

Cada cop més gent vol pujar als tricicles i tornar a sentir el vent a la cara i en bona companyia! I és que cada cop hi ha més necessitat de fer-ho, tant per alleujar la soledat de molta gent gran, com per trobat un espai on invertir el temps lliure en un voluntariat social tan gratificant com el de donar companyia i alegria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *