Fes-te soci/a

En Bici Sense Edat tracta d’afavorir que la gent envelleixi en un context positiu. El nostre objectiu és retornar la capacitat d’anar amb bicicleta i sentir el vent a la cara a aquelles persones que ja no poden fer-ho per elles mateixes.

I amb la teva ajuda podrem aconseguir-ho!!

Totes les persones sòcies de l’entitat poden participar en la presa de decisions, en les assemblees, i en els diferents projectes que desenvolupem anualment. Fent-vos sòcies i socis estareu recolzant econòmicament els projectes de l’entitat, fet imprescindible per poder-los tirar endavant.

Si bé l’aportació de les persones sòcies estàndard s’estableix en 20€ anuals, en el formulari d’inscripció trobareu l’opció de modificar aquesta quantitat en el sentit que cregueu convenienteconvenient d’acord amb les vosltres possibilitats. 

La contribució dels nous membres permetrà tirar endavant el programa “Pedalades contra la solitud”, aquesta alternativa segura d’acompanyament intergeneracional amb la qual vèncer l’aïllament i la solitud no desitjada en èpoques de pandèmia i post confinament.

Per donar-se d’alta s’ha d’omplir el següent formulari indicant-nos dades i la quota amb la qual s’ha pensat col·laborar.