Associa’t

Des del llançament l’any 2016 a Barcelona, el programa de passejades d’En Bici Sense Edat a Barcelona no ha parat de créixer. Cada vegada més persones volen ser passatgeres, cada vegada hi ha més equipaments i entitats, cada vegada som més gent la que es treballa amb gent gran o persones amb multidiscapacitat. I també creix any rere any les persones que volen ser voluntàries!  

Però amb aquest creixement, i a mesura que el programa es va consolidant i guanyant més i més adeptes… també augmenta la necessitat de comptar amb més recursos per la implementació i gestió del programa. Com més demanda hi ha, més tricicles necessitem (i no són gens barats!), més espai per emmagatzemar-los, més peces de recanvi, més manteniment i tècniques en mecànica.  I també, és clar, necessitem recursos per la gestió administrativa, comptable, coordinació logística, organització d’esdeveniments, etc. 

És per això que us demanem el vostre suport fent-vos socis i sòcies de la nostre entitat, o si no podeu comprometre-us a contribuir de manera periòdica també ens podeu donar suport amb una donació puntual o contribuint a alguna de les nostres campanyes de crowdfunding.  


 
 
 

Les nostres modalitats:

*Indica’ns la modalitat de pagament escollida al formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta mateixa pàgina.

 

SÒCIES INDIVIDUALS

GENERAL


60€/any
5€/mes

 

Vull col·laborar!

 

 

SÒCIES INDIVIDUALS

SOLIDÀRIA


90€/any
7,5€/mes

 

Vull col·laborar amb escreix!

 

 

SÒCIES FAMILIARS

 


150€/any
12,5€/mes

 

De 3 a 5 familiars

 

 

QUOTA REDUÏDA

 


24€/any
2€/mes

 

Vull ser sòcia però vaig justa!

 

Uneix-te al dret a sentir el vent a la cara

 

Gràcies a persones com tu, cada vegada més persones grans poden gaudir de les nostres passejades, ser acompanyades emocionalment i crear nous vincles d’amistat. El nostre objectiu és retornar la capacitat d’anar en bicicleta i sentir el vent a la cara a persones que ja no poden fer-ho per elles mateixes. Amb la teva ajuda podrem aconseguir-ho!

 

Associa’t a En Bici Sense Edat

"*" indicates required fields

 
 

 
 

 
 

 
 


DD slash MM slash YYYY

 
 

Indica’ns el teu DNI, NIF o número d’identificació de persona estrangera (lletres en majúscules i números, sense espais, punts ni guions)
 
 
Modalitat de quota de soci o sòcia*

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Gràcies!!!