Fes-te voluntari/a

Si teniu ganes de formar part activa d’En Bici Sense Edat, també hi teniu cabuda!

 

En Bici Sense Edat té un programa de voluntariat que busca estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones grans i persones amb discapacitat o diversitat funcional a partir de la millora de la seva mobilitat.

Tenim com a visió facilitar la creació de noves relacions inter-generacionals que puguin lluitar contra la soledat no volguda i promoguin l’envelliment actiu i el bon tracte cap a la gent gran.

El voluntariat d’En Bici Sense Edat es basa en una sèrie de principis que el fan idoni per a tota persona que vulgui participar amb una actividad solidària, generosa i de tracte respectuós amb les persones i l’entorn.

Les persones voluntàries d’En Bici Sense Edat s’inscriuen per fer passejos en bicicleta amb la gent gran a través d’un sistema de reserves senzill amb la freqüència que vulguin. Tot està impulsat per la pròpia motivació de les persones i s’estableixen vincles d’amistat mitjançant un temps d’oci compartit entre passejades i converses.

Les principals opcions de voluntariat que et proposem són:

  • Conduir un dels nostres tricicles amb la fa freqüència que puguis/vulguis
  • Col·laborar en tasques d’ organització d’En Bici Sense Edat

Tot aquell que vulgui formar part de l’equip de voluntariat d’ En Bici Sense Edat ha de realitzar un curs de formació gratuït.

La formació té dues parts: una primera part teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

 PROXIM CURS DE FORMACIO (Fes click a la foto)

 

En Bici Sense Edat vetlla per garantir els drets i deures de les persones voluntàries a través de la signatura d’un Full de Compromís tal i com obliga la Llei 25/2015, del 30 de juliol del voluntariat i del foment de l’associacionisme.