Fes-te voluntari/a

Si teniu ganes de formar part activa d’En Bici Sense Edat, també hi teniu cabuda!

 

En Bici Sense Edat té un programa de voluntariat que busca estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones grans i persones amb discapacitat o diversitat funcional a partir de la millora de la seva mobilitat.

Tenim com a visió facilitar la creació de noves relacions inter-generacionals que puguin lluitar contra la soledat no volguda i promoguin l’envelliment actiu i el bon tracte cap a la gent gran.

El voluntariat d’En Bici Sense Edat es basa en una sèrie de principis que el fan idoni per a tota persona que vulgui participar amb una actividad solidària, generosa i de tracte respectuós amb les persones i l’entorn.

 

COM FUNCIONA EL VOLUNTARIAT D’EBSE?


Les persones voluntàries d’En Bici Sense Edat s’inscriuen per fer passejos en bicicleta amb la gent gran a través d’un sistema de reserves senzill amb la freqüència que vulguin. Tot està impulsat per la pròpia motivació de les persones i s’estableixen vincles d’amistat mitjançant un temps d’oci compartit entre passejades i converses.

Les principals opcions de voluntariat que et proposem són:

  • Conduir un dels nostres tricicles amb la fa freqüència que puguis/vulguis
  • Col·laborar en tasques d’ organització d’En Bici Sense Edat

Tot aquell que vulgui formar part de l’equip de voluntariat d’ En Bici Sense Edat ha de realitzar un curs de formació gratuït.

La formació té dues parts: una primera part teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

 

Vols participar com a persona voluntària en el programa En Bici Sense Edat?

Si ets una persona amb ganes de formar part de l’equip de voluntàries, però les següents dates de formació no et van bé, omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte quan s’obri la següent sessió informativa i els nou curs de formació gratuïta per a persones voluntàries.

VULL SER PERSONA VOLUNTÀRIA

 

 

 

 

 

CURS DE FORMACIÓ –

 

 

Inscripció GRATUÏTA – AFORAMENT LIMITAT

T’interessa participar en el programa En Bici Sense Edat?

Suma’t al voluntariat d’En Bici sense Edat!

Les persones voluntàries d’En Bici Sense Edat s’inscriuen per fer passejos en bicicleta amb la gent gran a través d’un sistema de reserves senzill amb la freqüència que vulguin. Tot està impulsat per la pròpia motivació de les persones i s’estableixen vincles d’amistat mitjançant un temps d’oci compartit entre passejades i converses.

Omple el següent formulari amb les teves dades per sol·licitar la reserva de plaça per al pròxim curs de voluntariat d’En Bici Sense Edat.

La formació s’impartirà en dues sessions d’assistència OBLIGATÒRIA:

1- SESSIÓ TEÒRICA:
Feta! Pendent de noves dates

2- SESSIÓ PRACTICA:
– Castelldefels: Dissabte 18/5 (De 10:30h a 13:30 h) o dissabte 25/5 (de 10:30h a 13:30h)
– Sant Just Desvern: Diumenge 19/5 (De 10:30h a 13:30h) o dimecres 22/5 (de 17h a 20h)
– Resta de delegacions (Barcelona, Terrassa, Cornellà, Sant Cugat, Granollers, Mataró i Cardedeu, Tarragona, Palau d’Anglesola) – Feta!

En Bici Sense Edat vetlla per garantir els drets i deures de les persones voluntàries a través de la signatura d’un Full de Compromís tal i com obliga la Llei 25/2015, del 30 de juliol del voluntariat i del foment de l’associacionisme.