ENTITAT

En Bici Sense Edat és una organització sense ànim de lucre que funciona a Barcelona des de l’any 2016 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i la salut de les persones grans i persones amb mobilitat reduïda mitjançant l’organització de passejades en tricicles elèctrics especialment adaptats i conduïts per persones voluntàries.

La nostra missió és la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones grans i persones amb discapacitat o diversitat funcional a partir de la millora de la seva mobilitat.

Tenim com a visió facilitar la creació de noves relacions inter-generacionals que puguin lluitar contra la soledat no volguda i promoure l’envelliment actiu i el bon tracte cap a la gent gran.

 

 

Els nostres valors són:  La solidaritat i la generositat; el tracte respectuós amb les persones i l’entorn; el benestar i la seva salut; la sostenibilitat, la humanitat i la transparència.

El camí que recorrem és el mateix. És el viatge inevitable de la vida i En Bici Sense Edat ens recorda aquesta relació amb els nostres majors a través dels respecte de cinc principis:

LA GENEROSITAT.

En Bici Sense Edat es basa en la generositat i l’amabilitat. S’inicia amb l’acte generós de convidar a una o dues persones d’edat avançada o de mobilitat reduïda a fer una passejada en bicicleta. És un acte simple que totes les persones poden fer.

PEDALEIG POC A POC.

Pedalejar lentament ens permet sentir l’entorn així com estar presents en el moment, en l’ara, i a més permet que les persones que es troben al llarg del camí s’aproximin amb curiositat per preguntar sobre En Bici Sense Edat.

 

UN MUNT D’HISTÒRIES.

Les persones majors tenen moltes històries que seran oblidades si no ens apropem i escoltem. Expliquem i escoltem històries, a sobre de la bici i també documentem aquestes històries quan les compartim a través del boca-orella o a les xarxes socials.

RELACIONS.

En Bici Sense Edat consisteix en crear una multitud de noves relacions: entre generacions, entre les persones grans, entre qui condueix i qui és passejat, personal de les residències i membres de les famílies. Noves relacions que construeixen confiança, felicitat i qualitat de vida.

SENSE EDAT.

La vida no acaba quan es compleixen 75 anys. La vida es desenvolupa en totes les edats, joves i majors, i pot ser emocionant, divertit, bell i significatiu. En Bici Sense Edat tracta d’afavorir que la gent envelleixi en un context positiu – plenament conscient de les oportunitats que tenen per davant pel que fa a interactuar amb la seva comunitat local.