Fes un donatiu

Col·labora i ajuda’ns a continuar passejant!

 

En Bici Sense Edat és una Organització No Governamental en forma d’Associació sense ànim de lucre d’interès general i d’ambit català, que des de l’any 2016 treballa per a millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones majors i persones amb mobilitat reduïda. La teva donació, per petita que et sembli, ens permet retornar la capacitat d’anar en bicicleta i sentir el vent a la cara a persones que ja no poden fer-ho per elles mateixes.

Gràcies a l’empenta de donants com tu, podrem aconseguir que més persones  puguin beneficiar-se i gaudir de les nostres passejades, ser acompanyades emocionalment i crear nous vincles d’amistat.

 

Si vols ajudar al sosteniment econòmic del projecte, pots col·laborar amb el teu donatiu a través de la web migranodearena:

Vull fer un donatiu

*Les aportacions realitzades a través d’aquest portal web compten amb els avantatges propis de desgravació de les donacions realitzades a associacions i fundacions.

 

 

Vols saber a on va a parar el teu donatiu? Un projecte de voluntariat com el nostre te moltes despeses de gestió, mecànica, esdeveniments, comunicació… Pots veure els comptes i activitats de cada any a l’apartat de > Transparència.