Empreses

Les empreses poden generar canvis reals en la vida de les persones. Establir aliances amb companyes que comparteixen la seva estratègia de responsabilitat social corporativa amb la de la nostra entitat ens permet donar suport a les persones majors i combatre junts la solitud no desitjada i l’aïllament social.

En Bici Sense Edat treballa per a promoure la inclusió social de les persones grans, i el dret d’envellir dins de contextos positius; però no el pot fer sola. Per aquest motiu és vital l’acompanyament de la ciutadania i les administracions, així com el d’empreses i els seus treballadors.

Si és el vostre cas, trobareu una manera de col•laborar amb En Bici Sense Edat:

  • Ofereix suport econòmic per a contribuir al sosteniment de l’activitat i els costos associats al manteniment i guarda dels tricicles.
  • Fes un donatiu.
  • Promou les iniciatives solidàries!. Una festa d’empresa, un repte esportiu o el simple fet de destinar el preu dels esmorzars d’un dia concret a favor d’En Bici Sense Edat pot transformar-se en un acte solidari per la vostra part.
  • Compra els nostres productes solidaris. Per a una ocasió especial a la teva empresa o per a regalar al teu equip, no hi ha millor regal que el valor de la solidaritat.
  • Si creus que és millor col·laborar amb el teu temps i coneixements, presta’ns els teus serveis professionals de manera gratuïta.

Des de l’entitat comuniquem les aliances amb altres entitats i empreses i depenen dels tipus d’acords difonem la vostra col·laboració amb:

A més, col·laborant amb la associació, la teva empresa farà un pas més cap a la responsabilitat social corporativa seguint diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que formen part de l’Agenda 2030, acord que van firmar tots els països de les Nacions Unides l’any 2015 sota el lema “no deixar ningú enrere”.

Una vegada empleneu el formulari que es troba a aquesta mateixa pàgina, us contactarem per conversar dels diversos mecanismes de col·laboració que tenim previstes amb empreses amigues d’En Bici Sense Edat

A més, podeu contactar amb nosaltres via email a info@enbicisenseedat.cat. Estarem encantades de treballar juntes i dissenyar una proposta adequada a les vostres expectatives i necessitats.

 

Formulari per empreses

Algunes de les empreses amb les que hem col·laborat darrerament:

>Veure col·laboració amb Wallapop

>Veure col·laboració amb Hard Rock Cafe

>Veure col·laboració amb Pwc