Castelldefels

Gràcies a l’esforç conjunt per part de l’Ajuntament de Castelldefels, la ciutadania local i l’Associació En Bici Sense Edat, el 2021 es va iniciar el capítol de Castelldefels.

 

En Bici Sense Edat té un programa de voluntariat social que busca estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones grans i persones amb discapacitat o diversitat funcional.

Participar d’En Bici Sense Edat és una experiència sorprenent. Res és més emocionant que presenciar l’alegria de la gent gran i les persones voluntàries quan tornen de passejar amb els cabells desendreçats i un munt d’històries compartides, així com veure aparèixer de manera automàtica somriures a les cares de tota gent que els veu passejar per la seva ciutat.

Per nosaltres és un plaer experimentar com el moviment creix i s’estén a tot arreu!

Si vols més informació i/o col·laborar amb el projecte a Castelldefels,  pots contactar amb coordinació del projecte:carles.sd@enbicisenseedat.cat

Si ja coneixes el projecte i vols apuntar-te directament per fer-te voluntari/a, emplena AQUEST FORMULARI i t’avisarem per a les properes formacions.

 

ACCEDEIX A LES NOTÍCIES D’EBSE Castelldefels

 

Amb el suport:

  • Coffee friends
  • Chapters with trishaws
  • New chapters fundraising for trishaws
  • Trishaw mechanics