Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Escalfem cames per la  #Kidicalmass2024

5 maig

Participarem per 3r any consecutiu a la Kidical Mass de Barcelona el dia 5 de maig.

Enguany tornem a participar amb diverses delegacions a la Kidical Mass per fer-la més inclusiva!
Pels que no coneixeu aquesta iniciativa, es tracta d’una pedalada organitzada per famílies i activistes de la bicicleta per reivindicar una ciutat més segura que permeti als infants desplaçar-se en bicicleta, i si les ciutats son aptes pels infants, doncs també ho son per la gent gran!!!
A més, amb els nostres tricicles, fan possible que famílies amb infants amb discapacitat també puguin ser partícips de la reivindicació i de la festa!

Units al moviment global intergeneracional, amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta en els seus desplaçaments quotidians i reclamar una infraestructura ciclista més segura i inclusiva. Es tracta d’una pedalada reivindicativa (Veure vídeo) on participen famílies per reclamar carrers més pacificats per poder anar en bicicleta amb la canalla.

 

Si un carrer és segur per un infant de 8 anys, també ho serà per una persona de 80 anys! Ens sentim amb la necessitat i les ganes afegir-nos a aquest esdeveniment aportant els nostres tricicles per tal que a nens i nenes amb discapacitat puguin participar.

Tant si voleu participar conduint un dels tricicles, com si voleu venir amb la vostra bici, sumeu-vos-hi!

Si vols saber més sobre el moviment, visita l’espai web kidicalmass.cat

#Kidicalcat #xarxabicibús #Kidicalcat 

Mostra els detalls

Data:
5 maig
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,