Carregant Esdeveniments

Propers Esdeveniments

Navegació visual i cerca d'Esdeveniments

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

List of Esdeveniments

Passejades amb les “Llums de Nadal”

1 desembre, 17:00 - 21 desembre, 21:00

Comencem els passejos de Nadal! del 1 a al 21 de desembre passejades per gaudir de les "Llums de Nadal" de la ciutat! Una època molt especial per usuaries i voluntaries, que gaudim plegats d'unes passejades molt emocionants pels carrers plens de llum i de persones! Veure imatges dels passejos de Nadal de 2022.

Festa de Nadal a una escola Belga-Holandesa del Clot

16 desembre, 11:30 - 13:30

Nou esdeveniment nadalenc per l'agenda de la Fundació! 🎄✨💝 Celebrarem el KerstFest! una festa de Nadal organitzada per l'escola belga-holandesa La Farigola Del Clot. Molt contents d'haver estat escollits com entitat beneficiària d'aquest any 2023 i formar part d'aquesta celebració. Gràcies!

Cursa de Sant Silvestre a la Garriga per acabar l’any

31 desembre

Últim esdeveniment de l'any!!! La cursa de Sant Silvestre a la Garriga amb usuàries de la Xarxa de Serveis Autisme la Garriga. https://visitalagarriga.cat/ca

Fem de carboners i carboneres a la Cavalcada de reis 2024

05.01.2024

A Barcelona participarem amb usuàries del casal de ca l'Isidret a la desfilada de carrosses de Reis 2024. Serem els ajudants, carboners i carboneres, en la rua del barri que surt des del Fòrum, per Rambla Prim i fins a Guipúzcoa, acabant en la Plaça de la Palmera. Veure imatges de la rua de l'any passat.

+ Exporta esdeveniments