En Bici Sense Edat a l’acte en Barcelona, GRAN Ciutat Amiga

El divendres 6 de març En Bici Sense Edat va participar a l’acte Barcelona, GRAN Ciutat Amiga, una trobada d’entitats i persones usuàries dels serveis i programes adreçats a persones grans que va ser organitzada per la Regidoria d’Infància, Joventut, Persones Grans i Diversitat Funcional de l’Ajuntament de Barcelona

Vam gaudir d’un moment de conversa i vam compartir projectes i idees amb la regidoria i altres entitats que treballen per la millora de la qualitat de la gent gran, l’envelliment actiu i contra l’edatisme i la solitud no volguda, entre altres.

Moltes gràcies també  als altres projectes pel seu compromís. 

Ha estat una vetllada fantàstica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *