Torna el ‘Canta Sense Edat’

L’activitat nadalenca ‘Canta Sense Edat’ s’ha convertit en un clàssic d’aquestes dates, i aquest any arriba per 1a vegada als habitatges Via Favencia I i II a Nou Barris.

 

El divendres 10 de desembre, va tenir lloc a Barcelona la segona edició de “Canta Sense Edat”, la coral del voluntariat d’En Bici Sense Edat , que l’entitat va incloure dins el programa de dinamització d’activitats d’acompanyament a la gent gran i enfortiment del voluntariat.

L’activitat caracteritzada pel seu to festiu, va estar amenitzada per alegres nadales amb guitarra, per part d’un grup de persones voluntàries. També, es van comptar amb la participació activa d’una dotzena de persones grans dels habitatges Via Favencia I i II del barri de la Prosperitat a Barcelona.

Moltes gràcies al nostre voluntariat per fer-ho possible!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *