En Bici Sense Edat ja és una realitat als carrers de Sant Cugat

Gràcies a l’impuls de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Unió Ciclista i amb l’esponsorització de Roche Diagnostics S.L. que va donar els recursos per la posada en marxa del capítol local, En Bici Sense Edat ja és una realitat als carrers de Sant Cugat del Vallès.

 

Aquest matí es va celebrar a les portes de l’Ajuntament de Sant Cugat el començament del nou capítol. A la sessió van assistir en José Gallardo, regidor de Mobilitat, i la Núria Giber, tinenta d’alcaldia de Drets Social i Igualtat en representació de l’ajuntament, Josep Bassa, director de l’empresa, membres i voluntàries de la Unió Ciclista que s’encarregarà de la gestió del voluntariat i per a la nostra entitat, la Guadalupe Fernández Maza.

Roche ha donat els recursos econòmics per la compra d’un tricicle de segona mà i per la implementació integral del programa. Des de la nostra associació es va donar suport amb la posada en marxa del programa amb la gestió de compra del tricicle i una sèrie de sessions de treball i formació per al grup motor dinamitzat per la Unió ciclista.

Es fa molta il·lusió aquesta nova iniciativa que ens permet continuar creixent i donant la possibilitat de gaudir del vent a la cara, cada vegada a més persones grans i amb mobilitat reduïda arreu de tota Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *