Participem un any més a la FiraGran!

 

Del 19 al 21 d’octubre vam participar a la FiraGran per tal de donar a conèixer qui som i què fem. Una de les fites més importants de l’any per a la nostra associació i el principal punt de trobada de la gent gran de Catalunya.

 

Va ser una oportunitat única per saludar a moltes de les entitats que ens donen suport i a moltes de les entitats amb les quals treballem. També vam poder donar informació a totes les persones interessades a participar del nostre programa, bé com a voluntàries, com a beneficiàries o bé com a grups motors a les seves localitats.

Gràcies a l’organització per convidar-nos i a l’Ajuntament de Barcelona per organitzar un espai de trobada com aquest tan enriquidor i necessari.

Us hi esperem l’any vinent!

Us deixem algunes fotografies de l’estand que vam muntar i de les passejades que vam fer!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *