Un Nadal ple de màgia!

Aquest nadal els tricicles han recorregut alguns dels indrets de Catalunya, gaudint dels paisatges i buscant les millors decoracions nadalenques.

EBSEBarcelona organitza any rere any l’activitat “Llums de Nadal”, on hem comptat amb la participació de diverses entitats de persones grans de Barcelona. Tal i com es fa en totes les  rutes, els tricicles elèctrics especialment adaptats compten amb la generositat d’un grup de persones voluntàries que conduiran i acompanyaran a les passatgeres al llarg de la ruta. La nit de Barcelona s’omple de llums de colors i ambient de festa a molts dels seus carrers.

A més, aquest és el tercer any que participem en el Canta Sense Edat; un dia on diverses voluntàries organitzen la coral d’En Bici Sense Edat. Nadales de tots colors per compartir de grans moments amb alguns dels nostres usuàries de residències.

EBSEMataró ha realitzat les últimes passejades de l’any envoltats d’ambient nadalenc a la Fira de Nadal de la plaça Santa Anna de Mataró. Durant les passejades, ens han acompanyat en José i la Carmen, i l’Assumpció i la Carmen de la Residència Nova Llar. Com sempre, ens hem aturat, passejat i gaudit de l’ambient nadalenc envoltats per avets, tions, figures de pessebre, neules, torrons i dolços tradicionals.

EBSETerrassa també ha fet passejades especials. Aquests vespres Terrassa s’omple de llums, colors, olors, sons i ambient nadalenc. Gaudir d’aquest espectacle és un plaer difícil d’oblidar!No només hem passejat amb equipaments sinó també amb familiars petits i GRANS.

Passejades ben especials, guarnits per l’ocasió i gaudint plegats de la il·luminació nadalenca i l’ambient festiu. Com cada any, han estat tot un èxit de participació i ens ho hem passat genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *