A Mataró, un retrobament molt especial

A EBSE Mataró, vam poder gaudir d’un retrobament molt i molt especial.

La Leyla, voluntària de EBSE Barcelona, va conèixer de manera telemàtica a la Josefa durant la Covid, ja que era una voluntària telefònica d’acompanyament a la gent gran. No s’havien conegut mai en persona.

El dia de la trobada de tots els voluntariats d’EBSE a Sant Cugat, la Leyla li va demanar, a la nostra cap de voluntariat, la Mireia, de poder venir un dia a Mataró per fer una volta amb el tricicle i conèixer a la Josefa. Dit i fet, així va passar. Va ser una retrobada màgica on la Leyla i la Josefa van compartir una passejada mentre les portaven les voluntàries d’EBSE Mataró.

Quina manera més bonica de conèixer algú, no creieu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *