Dia Internacional de la Família a Bellvís i sortim al programa Connecta Lleida Pirineus

El dilluns 15 de Maig, a #EBSEPalau vam participar al dia Internacional de la Família a Bellvís, passejant residentes i acompanyants de la Residència Senior, que van gaudir de la sensació de sentir el vent a la cara. A més en les darreres setmanes, hi ha hagut dos aspirants més que han fet la formació necessària per a conduir la Trileta.

Per altra banda, us volem explicar que la presència de la Trileta amb el voluntariat de Caixabank que la condueix a les nostres contrades, cada cop és més conegut i genera molt d’interès. És per aquest motiu que el dilluns 8 de maig, vam fer una connexió en directe amb el programa Connecta Lleida Pirineus de la Xarxa de Comunicació Local en el que, des de Ca la Cileta, es va explicar en què consisteix el Programa En Bici Sense Edat i com es va desplegar al Palau d’Anglesola. A més, també es va entrevistar a algunes de les persones voluntàries i a dues usuàries, l’Angelina i la Rosita, les quals van exposar la seva vivència damunt del tricicle de l’associació. La presència de la televisió a la residència va generar molta expectació i van ser molts els padrins que van voler sortir al jardí a gaudir de l’esdeveniment.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *