#EBSEPalau a la Fira dels Somnis de Balaguer

 

Els Amics de Ca La Cileta vam participar el 7 de maig a la Fira dels Somnis de Balaguer, per tal de recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil que es porta a terme a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. 

La nostra aportació va consistir a fer passejades amb la Trileta ( tricicle ) a diversos usuaris de la Residència Sant Domènec d’aquesta ciutat i també a tots aquells que ho volguessin. 

L’experiència de passejar-se en tricicle sempre és molt ben rebuda perquè resulta molt agradable i fa fàcil i còmoda la mobilitat a les persones que tenen dificultats. Va ser una jornada intensa, plena d’animació i molt gratificant. Us animem a participar-hi en properes edicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *