Engeguem una campanya de micromecenatge

Per tal de facilitar la col·laboració de totes les persones que us sentiu properes al projecte En Bici Sense Edat, hem engegat una campanya de micromecenatge amb el suport dels bombers solidaris de Barcelona. Qualsevol aportació, petita o gran, ens ajudarà a assolir l’objectiu: poder continuar oferint la nostra activitat de passejades al llarg del 2024!

Ajuda’ns amb la teva aportació

*Entra en el sorteig d’un casc de bomber, signat per l’equip de bombers solidaris de l’Eixample C, per cada 5€ de donatiu.


 
A més a més, estem organitzant una festa solidària que se celebrarà el diumenge 29 d’octubre, de 13:00 a 17:00, en la placeta de Can Ricart (Poblenou). Serà una jornada festiva on ens podrem trobar amb tota la comunitat d’En Bici Sense Edat i gaudir de bona música, beure, menjar, activitats infantils i molt més. Ens faria molta il·lusió si ens poguéssiu acompanyar una estona aquell dia!

Oferim la nostra activitat sense cost per les persones beneficiàries. Això és gràcies al suport que rebem d’algunes institucions, com l’Ajuntament de Barcelona, però també gràcies a aportacions que ens fan arribar persones i entitats que són afins a la nostra missió. La missió de tota l’associació és la d’augmentar la felicitat i benestar que poden arribar a gaudir les persones grans quan pugen als nostres tricicles. Conduïts amb alegria i il·lusió per persones voluntàries, que fan que les passatgeres tornin a sentir el vent a la cara i que aparegui el somriure quasi per art de màgia!

Si us plau, t’agraïm molt tota la difusió que puguis fer, especialment entre la comunitat de persones familiars i treballadores del vostre centre, ja que necessitem tot el suport que puguem rebre!

Gràcies i esperem veure’ns ben aviat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *