Aquest any, la Pedalada d’En Bici Sense Edat ha estat mooolt diferent

Aquest 2023 hem canviat una mica l’esdeveniment anual, i #LaGRANPedalada a donat pas a la #Grantrobada23. Però no us penseu que hem deixat de banda les trobades estatals amb bicicleta! No pas! Des dels diferents capítols de Catalunya hem coordinat trobades de ciclistes que han acompanyat a alguns dels tricicles d’En Bici Sense Edat.

Finalment, dues columnes formades a #BiciBCN han agrupat tots els ciclistes participants en una mateixa direcció: cap a la Gran trobada Sense Edat!

Gràcies a tots els participants d’aquesta part sobre rodes de l’esdeveniment!

Esperem que l’any vinent puguem tornar a coordinar #LaGRANPedalada: La cursa solidària multitudinària per tota Catalunya on realitzem seguiment de tots els participants per tal de comptar km i complir plegats un objectiu comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *