Rutes culturals amb tricicle a Mataró

Torna el programa En Bici Sense Edat a #EBSEMataro amb més diversió, riures i amistat que mai. Gràcies als nostres voluntaris, que son les meravelloses persones que els fan possibles, cada recorregut es converteix en una festa sobre rodes. Somriures, anècdotes i amistats sinceres estan garantides en cada viatge!

A més, des d’aquest novembre s’estrenen les noves rutes culturals amb el tricicle. Una iniciativa per vincular el projecte amb l’art i les exposicions de la ciutat de Mataró mentre surts a passejar amb el tricicle. Una experiència única!

#triciclecultural #artenmoviment #ebsecatalunya #enbicisenseedat #envellimentactiu #EBSEmataro #eldretasentirelventdecara #gentgran #voluntariatmataró #voluntariat #femsalut #mataro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *