Celebrem el KerstFest amb l’escola belga-holandesa SNIB (Stichting Nederlands in Barcelona)

Aquest any, per primera vegada, a En Bici Sense Edat hem celebrat el KerstFest! una festa de Nadal que a Barcelona l’organitza l’escola belga-holandesa SNIB Stichting Nederlands, que es troba a les instal·lacions de l’escola La Farigola Del Clot. Hem estat escollits com entitat beneficiària d’aquest any 2023 pels nens de l’escola, que cada any trien una causa per recaptar diners en el mercadillo de Nadal, on venen cosetes de Nadal que han preparat ells mateixos, com dolços o xocolata. Molt agraïdes i orgulloses que ens hagin escollit aquest any i sobretot, contentes d’haver conegut aquest nou esdeveniment formant part d’una celebració tan bonica i especial. Gràcies pel vostre ajut i per donar tant valor a la bicicleta i els passejos que fem amb persones amb mobilitat reduïda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *