Descobreix com En bici Sense Edat està transformant vides a la teva ciutat

❤️🚲 Descobreix el vídeo que ens ha dedicat Moisés Pombo @yoenbicimp un creador de contingut, apassionat de la bicicleta, i que promou un altre model de ciutat.

“Descobreix com ‘En bici Sense Edat’ està transformant vides a la ciutat amb la seva iniciativa de mobilitat inclusiva. En aquest emocionant vídeo, coneixeràs testimoniatges commovedors de voluntaris i avis que participen en aquest projecte inspirador. Des de pedalar pels carrers fins a sentir la brisa marina després d’anys, ‘En bici Sense Edat’ demostra que la bicicleta no té límits d’edat.
Coneix com la llibertat sobre dues rodes pot ser experimentada per persones de totes les edats i condicions físiques. Des dels voluntaris compromesos fins als avis que troben alegria i companyia en cada passeig, aquest vídeo et portarà en un viatge d’esperança i connexió humana.

“Hacía 3 años que no veía el mar”  🚲👵🏻

‘En bici Sense Edat’ no sols promou la mobilitat urbana i l’ús de la bicicleta com a solució a la solitud a les ciutats, sinó que també crea un vincle intergeneracional únic. Amb més de 400 ciutats participant en aquest moviment global, aquest projecte demostra que mai és tard per a gaudir de la bicicleta i experimentar la sensació de llibertat que proporciona.”

El pots trobar a www.twitter.com/moisespombo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *