Assemblea de socis i sòcies d’En Bici Sense Edat 2024

Dijous 7 de març vam celebrar l’assemblea de socis i sòcies de 2024!

En Bici Sense Edat té forma jurídica d’associació. Això vol dir que, a part de ser una entitat sense ànim de lucre, som una entitat que està governada per una junta que cada any és reunieix amb els socis per decidir en assemblea les questions de governança més rellevants. A part d’això, les persones sòcies fan una aportació econòmica anual per col·laborar en la sostenibilitat econòmica del projecte.

Com ja sabeu, el voluntariat és la pedra angular del nostre funcionament, sense vosaltres les passejades no serien possibles. Tot i així, sovint ens pregunteu si podeu fer quelcom més… Si us agrada la idea col·laborar una mica més amb En Bici Sense Edat, una alternativa és fer-vos socis/sòcies de la nostre entitat 🙂

Fer-se soci/sòcia és molt senzill, només cal emplenar aquest formulari, decidir quina és la quota que voleu abonar anualment i llestos!

Gràcies i seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *