“Pedalant per les Cures”: Giulia Sonetti obté de la prestigiosa beca Marie Curie per fer recerca amb En Bici Sense Edat

 

El projecte de recerca de la Dra. Giulia Sonetti (voluntària d’EBSEBarcelona), que vol aprofundir sobre els efectes en el benestar que produeix el programa En Bici Sense Edat a les persones voluntàries que participen, ha guanyat la beca europea Marie Skłodowska-Curie. Aquesta beca pretén donar suport a investigadors i investigadores per fomentar l’excel·lència en la recerca a nivel internacional.

Giulia Sonetti va conèixer a En Bici Sense Edat pedalant, conversant i compartint com a voluntària. Des d’aquesta experiència de vida i amb la seva àmplia trajectòria acadèmica va crear un projecte de recerca sota el titulo “Cycling to care” (Pedalant per les Cures).

Giulia Sonetti amb doctorat i dos màsters, es una investigadora transdisciplinària amb una formació diversa que abasta l’arquitectura, les energies renovables i l’avaluació ambiental. Actualment ocupa la posició d’Investigadora Transdisciplinària a la Universitat Politècnica de Catalunya. També és professora adjunta a l’IED Barcelona – Escola Superior de Disseny i està associada amb l’Institut CENSE del FCT de Lisboa.

L’obtenció de la prestigiosa beca Marie Curie permetrà el desenvolupament durant dos anys (2025-2026) d’un projecte d’investigació-acció que té com a objectiu posicionar el benestar emocional dels voluntaris d’En Bici Sense Edat com a catalitzador del canvi de comportament proambiental, entrellaçant la salut mental amb la consciència de la sostenibilitat. 

Per tot això, volem donar la benvinguda a la Dra. Giulia Sonetti a l’equip d’En Bici Sense Edat. Estem desitjant col·laborar amb voluntaris i voluntàries de tot el territori, convençuts que els resultats d’aquest projecte de recerca ens ajudaran molt al nostre creixement. Amb entusiasme i recerca, continuem avançant i pedalant per les cures.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *