En Bici Sense Edat obté la subvenció de la Fundació La Caixa per l’Associació

Cada any la Fundació La Caixa obre una convocatòria de suports a Projectes Socials amb l’objectiu d’impulsar iniciatives que promoguin la igualtat d’oportunitats i fomentin la inclusió social a nivel estatal.

En aquest any 2024, l’associació En Bici Sense Edat ha aconseguit ser seleccionada per rebre una subvenció que ens permetrà enfortir el nostre programa de passejades a Barcelona, i així poder anar ampliant en nostre servei a una demanda que no para de créixer!

Per assolir aquest objectiu, en primer lloc, vam anar fins a València per adquirir un nou tricicle i així poder ampliar la flota de Barcelona. Com ja és tradició, vam voler posar-li un nom a aquest nou tricicle que, com la resta de tricicles, havia de ser un nom en femení escollit amb la participació del voluntariat mitjançant votació popular.  Finalment el nom escollit ha estat “XIQUETA”, fent referència al seu origen valencià.

En segon lloc, aquesta subvenció ens ha permès l’incorporació de un nou membre al nostre equip tècnic: Sara González, que a partir d’ara ens donarà suport en tasques diverses, però sobretot en la recerca de finançament per continuar garantint la nostre sostenibilitat en el temps.

👋 Així que, amb aquesta bona notícia, aprofitem i donem la benvinguda a la Sara i Xiqueta! 👩🏻 🛺

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *