Cursa de Muntanya Justrail: Esport i Solidaritat en família amb EBSESantJust

🌟 Diumenge 14 d’abril vam participar a la cursa de muntanya @justrail_cursa per a infants i joves d’1 a 18 anys, amb sortida i arribada a Plaça Mireia (Sant Just), que discorria íntegrament per camins i pistes de Collserola. 🏃‍♀️🏃🏻⛰️ Tots els beneficis van ser destinats al col·lectiu de Gent Gran a través de @santjustsolidari i el projecte @enbicisenseedat 👵🏻👴🏻

Aquesta cursa va ser una acció solidària on tots els beneficis van anar destinats al col·lectiu de Gent Gran a través de l’ONG Sant Just Solidari i el projecte En Bici Sense Edat. Amb el lema “TOTS SOM GRANS”, es va ressaltar la necessitat de contribuir a la millora de la qualitat de vida d’aquest col·lectiu tan important a la nostra societat. 👵🏻👴🏻

Les usuàries d’#EBSESantJust van ser presents amb els seus tricicles per animar i fer entrega de medalles i trofeus als participants. El donatiu de 10€ incloïa dorsal, assegurança, samarreta, medalla, trofeus pels primers classificats, bossa amb obsequis dels patrocinadors, avituallament i sorteig de regals. 🎁 Va ser un matí ple d’esport, salut, natura, família, amics, bon ambient i solidaritat. 🎉 A #EBSESantJust també vam participar activament en la cursa Justrail organitzada per l’escola de trail running i muntanya Trail Barcelona Sant Just. Els beneficis recaptats es van destinar a Sant Just Solidari pel projecte En Bici Sense Edat.

Moltes gràcies a tota l’organització per la seva generositat! 🏃‍♂️🚴‍♀️

El passat 31 de maig, vam celebrar l’acte d’entrega dels diners recaptats pel col·lectiu de Gent Gran a través del nostre projecte. Moltíssimes gràcies a tothom!

Amb moltes ganes de seguir amb les passejades d’aquesta primavera, ens alegra donar la benvinguda a les noves incorporacions al nostre equip de voluntariat de Sant Just: l’Alex, la Barbara, la Carmina, la Chiara, el Francesc, el Lluís i el Robert. Benvingut equip! 🤝

#EnBiciSenseEdat #Solidaritat #Justrail #GentGran

#Voluntariat #SantJust

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *