Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació del nou tricicle “Little Harley” al CAP de Sant Just

18 juny

Hem organitzat una trobada molt especial amb el personal sanitari del CAP de Sant Just, amb qui ja fa temps que col·laborem estretament. En aquesta ocasió, aprofitarem per presentar el nostre nou tricicle, el “Little Harley”.

El “Little Harley” té unes característiques úniques que permeten a les nostres usuàries participar de manera més activa durant els passejos. Això fa que sigui una eina especialment valuosa per al benestar físic i emocional de les persones grans amb mobilitat reduïda.

Durant la trobada, mostrarem els beneficis terapèutics del “Little Harley” al personal sanitari, perquè puguin conèixer-ne les possibilitats i considerar-ne la prescripció a les persones que puguin beneficiar-se’n. Aquesta presentació és una oportunitat per reforçar la col·laboració amb el CAP de Sant Just i seguir millorant la qualitat de vida de les nostres usuàries a través dels nostres serveis.

Estem molt emocionats per aquesta presentació i esperem que el “Little Harley” esdevingui una eina important en les recomanacions terapèutiques del personal sanitari.

Segueix-nos per a més novetats i informació sobre els nostres projectes i activitats!

Mostra els detalls

Data:
18 juny
Etiquetes de l'Esdeveniment: