EBSE Sant Just compta amb un nou tricicle molt especial!

 

El capítol d’En Bici Sense Edat a Sant Just està de celebració! I és que recentment han incorporat a la flota un nou tricicle tipus “tàndem”. Aquest vehicle ben segur obrirà una nova etapa en aquest capítol, dinamitzat pel grup motor de Sant Just Solidari, que és la peça bàsica en l’estructura de l’Associació des de 2020. El disseny del nou tricicle permet que la persona beneficiària pugui participar activament del passeig, donant suport al pedaleig en la mesura que ho desitgi i a mida de les seves capacitats.

En aquest model de tàndem tan particular, conductora i passatgera pedalant una al costat de l’altre. La part que ocupa la passatgera és molt còmode i versàtil, i s’adapta fàcilment a qualsevol grau de mobilitat. Compta amb una cadira evolvent, cinturó de seguretat, arnès, plataforma per si no es vol o no es pot pedalar, i pedals adaptats. Representa un salt qualitatiu en el servei que proporciona el nostre projecte d’En Bici Sense Edat tant per a les persones grans com per a les que puguin tenir mobilitat reduïda.

I, igual que la resta de tricicles, el nou tàndem havia de tenir nom i ha estat adjudicat, com ja és tradició, mitjançant un procés de votació popular entre l’equip de voluntariat de Sant Just. Finalment el nom escollit ha estat “LITTLE HARLEY”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *