#LaGRANpedalada | 2022

Ho heu fet una altra vegada!!. Aquesta segona edició de #LaGRANpedalada ha estat novament un èxit gràcies a vosaltres. Ni el mal temps, ni la pluja us ha frenat. Sou imparables!!!

Si alguna cosa ha quedat clara aquest cap de setmana, és que la solidaritat no té fre i que #LaGRANpedalada contra la soledat no volguda,  ha arribat per a quedar-se!

Més de 6000 #Kilometrescontralasoledat recorreguts col·lectivament entre una preciosa colla de 429 participants molt compromesa i 2477 euros de recaptació!!

Grans i petits; en família o amb la penya, amb la gent del feina o la de l’escola. Des de diverses ciutats de Catalunya, però també de tot el món hem fet de #LaGRANpedadala una GRAN festa que encara continua.

Sí!!!, encara no s’ha acabat: Ens queda el sorteig de premis i enviar-vos totes les imatges que a poc a poc ens van arribant.

Gràcies per tant d’amor i ara més que mai: fins l’any que ve!


 

Amb el lema “Kilòmetres contra la soledat” En Bici Sense Edat convida a participar d’una nova edició de #LaGRANpedalada, una cursa solidària i inclusiva que té com a objectiu visibilitzar l’aïllament i la soledat no desitjada de les persones grans i persones amb mobilitat reduïda. Els fons recaptats gràcies a la solidaritat col·lectiva es destinaran a projectes que desenvolupa l’entitat.

La GRAN pedalada és la cursa solidària, inclusiva i no competitiva d’En Bici Sense Edat contra la soledat no volguda.

Des de l’entitat es vol sensibilitzar la societat sobre aquest aspecte de la realitat de moltes persones grans i persones amb mobilitat reduida. D’altra banda, volem incentivar els participants a realitzar alguna activitat saludable a l’aire lliure.

La segona edició de la Gran Pedalada se celebra de manera virtual el cap de setmana del 12 i 13 de març.

Enguany es vol aconseguir la fita de recórrer col·lectivament més de 8.000 #Kilòmetrescontralasoledat (la primera edició es va arribar als 7.770km!). Un any més, la solidaritat de les participants serveix per obtenir recursos econòmics que es destinen a oferir encara més passejos en tricicle per a persones en risc d’exclusió social.


Participar es molt fàcil! Com fer-ho?

  1. Inscriu-te a través d’aquest enllaç. Hi ha diverses opcions de col·laboració: “Ja som família”, “Avancem Juntes”, ” Passejada contra la soledat”, “Ets molt gran” i donacions que ens permetran oferir major quantitat de passejades i arribar a més persones grans.

    Descarrega l’app gratuïta Strava i suma’t al club ciclista d’En Bici Sense Edat

  2. Aquell cap de setmana, entre les 10h i les 22h sortiu a caminar, córrer o en bici . A través de l’app STRAVA, sumarem els quilòmetres que farem entre totes!!

Totes les persones inscrites participen d’un sorteig de premis ben majos.