#LaGRANpedalada: 7.770 GRÀCIES!!!!

La 1era edició de #LaGRANpedalada d’En Bici Sense Edat contra la soledat no volguda ha estat un èxit!. 7770 #Kmscontralasoledat recorreguts entre 440 persones participants i 2.712.20 € recaudats, que es destinaran a oferir una major quantitat de passejades amb les que arribarem cada vegada a més persones en risc d’exclusió.

La solidaritat no té domicili.

La GRAN pedalada ha viscut una primera edició adaptada als temps de pandèmia i ha aconseguit atraure l’atenció de moltes persones que s’han animat a participar des de diversos llocs de tot el món. Com que la crida no quedava tan sols en l’àmbit de Catalunya, també es van sumar persones des de Dinamarca, Escòcia, Brasil, Argentina, Estats Units, Itàlia i diverses ciutats d’Espanya i es va demostrar que la solidaritat no té codi postal.

Col·laboració d’entitats, empreses i institucions

Darrere de #LaGRANpedalada hi ha un important nombre de persones, empreses i entitats que han posat el seu granet de sorra per fer d’aquesta primera cursa una realitat.

Volem destacar el suport amb la il·lustració i els recursos gràfics de Karin de Dibuja y Pedalea i TambienNOCreative Studio així com, la generositat de Freeel Bikes, El Ciclo Barcelona, Abril Bike, All Mai Loving, Ride With Me World, Usar y Reusar,  Rueda BCN, La Ecocosmopolita, @acxene, Maraki en bicicleta i El BACC que han aportat un munt de premis per al sorteig que es va fer entre les persones participants.

Des de l’entitat volem agrair a tothom la seva generositat, solidaritat i entusiasme. Gràcies per sumar-vos i posar el vostre granet de sorra per la lluita contra la soledat no volguda. La cosa, però, no acaba aquí, perquè tothom està convidat a participar a la següent edició.

Gràcies per tant d’amor i fins l’any que ve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *