PARTICIPA

Des d’En Bici Sense Edat volem convidar a tots els actors de la societat a involucrar-se en la tasca d’acompanyar a les persones majors i combatre junts la solitud no desitjada i l’aïllament social. Per nosaltres és un plaer experimentar com el moviment creix i s’estén a tot arreu!

 

 

ENGEGA UN CAPÍTOL A LA TEVA COMUNITAT: Si ets una persona, entitat o ajuntament amb ganes de donar impuls a un nou capítol d’En Bici Sense Edat a la teva localitat i vols més informació sobre com fer-ho, omple el següent formulari AQUÍ i ens posarem en amb tu ben aviat.

FES VOLUNTARIAT: Si vols col·laborar amb el teu temps conduint algun dels tricicles elèctrics especialment adaptat, donant-nos suport en tasques de comunicació d’altres temes que t’interessin i que creus que ens podrien ser d’utilitat, pots sumar-te al nostre equip de voluntariat AQUÍ

PARTICIPA A LES NOSTRES ACTIVITATS: Si abans de decidir la millor manera de donar-nos suport ens vols venir a conèixer, pots consultar la nostra agenda d’activitats AQUÍ i participar en alguna d’elles per així viure de primera mà l’experiència de pedalar pel dret a sentir el vent a la cara.

EMPRESES AMIGUES: Si ets una empresa amb molta sensibilitat social i vols col·laborar amb el nostre projecte, FES CLIC AQUÍ. Et contactarem a la brevetat per a conversar dels diferents mecanismes de col·laboració i esponsorització que podem oferir-vos.

DÓNA’NS VISIBILITAT: Si ets un mitjà de comunicació o periodista, o una iniciativa social de comunicació i ens vols donar suport visibilitzant les nostres activitats o campanyes de micromecenatge, posa’t en contacte amb nosaltres AQUÍ i estarem encantades de donar-te tot el material que et faci falta.