En Bici Sense Edat no para de rodar.

Durant la primavera de 2018 s’han realitzat 277 sortides per cinc districtes de la ciutat que han permès a 737 persones tornar a sentir la brisa als cabells de la mà del voluntariat que s’encarrega de conduir els tricicles de transport de persones. Tot plegat ha possibilitat una experiència intergeneracional que ha fet les delícies tothom que hi ha participat.

A més, En Bici Sense Edat, ha exercit d’amfitriona en la Trobada Internacional de Cycling Without Age (12-14 d’abril) i ha participat al III Festival de Culturas Ciclistas “Zaragoza is bike“, el 1r Campus Festival de Ciclologística de Madrid i el XV Congreso Ibérico de la Bicicleta a València.

Després de rodar pels districtes de l’Eixample, Sant Andreu, Nou Barris, Ciutat Vella i Sants-Montjuïc amb participants d’equipaments municipals per a gent gran, a partir de la tardor hi ha la voluntat d’expandir-se cap als districtes de Gràcia, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi i Sant Martí.

El projecte s’atura a l’agost però tornarem amb força al setembre amb un nou curs de formació per a voluntariat a la seu de Biciclot.

En aquest enllaç hi trobareu més informació i podreu inscriure-us.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *