En Bici Sense Edat no para de rodar.

Durant la primavera de 2018 s’han realitzat 277 sortides per cinc districtes de la ciutat que han permès a 737 persones tornar a sentir el vent a la cara gràcies a l’equpi de voluntariat que s’encarrega de conduir els tricicles. Tot plegat ha possibilitat una experiència intergeneracional que ha fet les delícies de tothom qui hi ha participat.

A més, En Bici Sense Edat ha exercit d’amfitriona a la Trobada Internacional de Cycling Without Age (12-14 d’abril) i ha participat al III Festival de Culturas Ciclistas “Zaragoza is bike“, el 1r Campus Festival de Ciclologística de Madrid i el XV Congreso Ibérico de la Bicicleta a València.

Després de rodar pels districtes de l’Eixample, Sant Andreu, Nou Barris, Ciutat Vella i Sants-Montjuïc amb participants d’equipaments municipals per a gent gran, a partir de la tardor hi ha la voluntat d’expandir-se cap als districtes de Gràcia, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi i Sant Martí.

El projecte s’atura a l’agost però tornarem amb força al setembre amb un nou curs de formació per a voluntariat a la seu de Biciclot.

En aquest enllaç hi trobareu més informació i podreu inscriure-us.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *