En Bici Sense Edat guanya el premi #Bicimpuls2019

 

El mes de gener passat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va celebrar la segona entrega dels Premis #Bicimpuls2019.

Durant la vetllada es va donar reconeixement a entitats amb projectes que fomenten l’ús de la bicicleta a la metròpolis de Barcelona i En Bici Sense Edat va ser premiada en la categoria de “Projectes d’Inserció Social”.

Els premis són una iniciativa de l’AMB i Movement, l’empresa concessionària del servei Bicibox i aquesta ha estat la segona convocatòria amb cinc categories:

A. Foment de la bicicleta per anar a l’escola.
B. Foment de la bicicleta per anar a la feina.
C. Promoció de la bicicleta com a eina d’inserció social.
D. Ús de la bicicleta com a eina d’expressió cultural.
E. Innovació relacionada amb la bicicleta.

La resta d’entitats guanyadores han estat: BACC amb el projecte “Bicifeina”, BiciHub amb un “Taller d’autoreparació i autoaprenentatge”, Ride For Her amb el projecte “Ride for Her Cycling & Cancer” i BiciCulturaBCN amb el projecte “Itineraris arquitectonicourbanístics per Barcelona i el seu entorn metropolità”.

Els premis consisteixen en un diploma de reconeixement i una dotació econòmica de 3.000 euros per al projecte guanyador de cada categoria. L’import econòmic s’ha de destinar íntegrament a realitzar les activitats presentades a la candidatura guanyadora.

Des de l’Associació agraïm el reconeixement perquè ens anima i ajuda a continuar treballant per a retornar a la gent gran la capacitat d’anar en bicicleta i promoure l’envelliment actiu. Volem fer un especial reconeixement a les persones voluntàries que cada dia dediquen el seu temps i predisposició.

👉Enhorabona equip, això no seria possible sense vosaltres!

One thought on “En Bici Sense Edat guanya el premi #Bicimpuls2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *