Llums de Nadal amb En Bici Sense Edat

Per Nadal, la nit de Barcelona s’omple de llums de colors i ambient de festa a molts dels seus carrers. Gaudir d’aquest espectacle és un plaer difícil d’oblidar!

La ruta Llums de Nadal d’En Bici Sense Edat permet a la gent gran i/o persones amb mobilitat reduïda l’oportunitat de gaudir de l’enllumenat nadalenc de Ciutat Vella al ritme plaent de desplaçar-se en bicicleta. 

Tal i com ho fem en totes les nostres rutes, farem servir tricicles elèctrics especialment adaptats i comptarem amb la generositat d’un grup de persones voluntàries que conduiran i acompanyaran a les passatgeres al llarg de la ruta. 

T’agradaria sumar-te? Coneixes a algú a qui li encantaria passejar amb nosaltres?

  • Dates: del 1 al 23 de desembre (*) 
  • Horari: de 18:00 a 20:00 hores 
  • Lloc de trobada: punt a convenir a Ciutat Vella 

Per a més informació i reserves:  info@enbicisenseedat.cat | www.enbicisenseedat.cat 

 

 

(*) La data escollida podria ser modificada per raons meteorològiques adverses. Per seguretat sanitària només podran passejar plegades en el mateix tricicle aquelles persones que pertanyin a la mateixa unitat de convivència. En cas contrari el passeig es realitzarà de manera individual. La capacitat definitiva dependrà de l’espai de seient del tricicle que demanen les persones passatgeres i de la disponibilitat de voluntaris que s’ofereixen a conduir els tricicles. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *