Hem assolit un repte, i un segon… i ja en preparem altres!

[NOVETATS] A poc a poc notem que els nostres passatgers ja porten bufanda i guants. I això ens recorda que ja tenim més de mitja tardor passada. Enguany ha estat una temporada molt estranya, plena de reptes però també d’activitats. Us convidem a compartir amb nosaltres tot allò que hem estat fent les últimes setmanes.

S’AMPLIA LA FAMLIA EN BICI SENSE EDAT.

El capítol a Sant Just Desvern impulsat per l’entitat Sant Just Solidari no para de créixer i gràcies al suport de l’Obra Social “La Caixa” ja compta amb un segon tricicle. I, ei, que no és un tricicle qualsevol!,  es tracta d’un model de la marca Triobike molt avançat: El Mercedes dels tricicles elèctrics, però amb una petita diferència: al Mercedes, si vols sentir el vent a la cara, has de baixar la finestreta; a nosaltres no ens cal ni pensar-hi!.

Si vols veure com funciona, en aquest enllaç hem preparat un vídeo molt didàctic, ple d’explicacions.

A més, i per si algú no tenia clar que el concepte d’En Bici Sense Edat és aplicable en zones menys urbanitzades, ja podeu desterrar el dubte: aquest novembre celebrem l’arribada de dos nous grups motors: al Pla d’Urgell i a Granollers!!!

Benvinguda a Jordi, Ramadasa y tota la família de Granollers Pedala. Enhorabona per les seves ganes de pedalar junts.

 CONSQUISTANT REPTES.

Amigues i amics, som els guanyadors dels dos primers reptes 3×30 FutureMob de l’AMB – Fes Salut i Mou-te amb seny. Com molts ja sabeu, a En Bici Sense Edat ens encanta tot allò que tingui a veure amb desplaçar-se de manera activa i hem acumulat un total de 4.091 quilòmetres recorreguts de manera sostenible. Alguna cosa així com anar a visitar als amics d’En Bici Sin Edad- Bizikletaz Adinik a Donostia i tornar a Barcelona quatre vegades!

Aquí podeu escoltar la nostra companya Guadalupe valorant l’experiència.

[LaGRANpedalada]

Aquests reptes ens han aixecat alguna cosa més la moral i ens han fet venir ganes de festejar. Per això estem preparant una celebració especial en forma de pedalada multitudinària: La GRAN Pedalada!, una carrera solidària i inclusiva contra la solitud no volguda que volem que sigui com el torró de Nadal i torni una vegada a l’any sense excepció.

Aquesta primera edició serà a principis del 2021 i esperem comptar amb fantàstics premis per a les persones participants, però haureu d’esperar per a saber més detalls. Fins llavors, us aconsellem que aneu fent cames.

 

 

 

Vols recolzar el projecte? Associa’t i pedalem junts contra l’aïllament i la solitud no desitjada!  Per donar-te d’alta has d’omplir el següent formulari

I per últim, t’animem a subscriure’t al nostre butlletí electrònic per estar al cas de tot i que no se t’escapi res!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *