La GRAN pedalada celebra la generositat!

Darrere de #LaGRANpedalada hi ha un important nombre de col·laboradors que han posat el seu granet de sorra per fer d’aquesta 1a cursa una realitat. Persones, empreses i entitats que ens han donat el seu temps, treball, premis i obsequis.

Des de l’entitat volem agrair a tothom la seva generositat, solidaritat i entusiasme. Us estimem moltíssim.

 

Dibuja y Pedalea. Karin és l’autora de la gràfica de la Gran Pedalada i ha col·laborat creant una il·lustració que representa l’alegria i l’emoció de les nostres passejades. 

TambienNo Creative Studio: Laura i Frank són dues màquines del disseny que amb eficiència i bon humor ens han donat suport tant amb les creativitats estratègiques de la Gran Pedalada com amb el Cartell de l’esdeveniment i molts dels recursos de XXSS.

Xavi Calvo: Si una imatge val més que mil paraules a En Bici Sense Edat no aconsegueix els caràcters per a agrair a aquest fotògraf de l’hòstia. Gran quantitat de les fotografies de l’entitat ens les ha cedit ell.

També volem destacar la generositat de les col·laboracions amb un munt de premis per al sorteig que farem amb els dorsals de les persones participants de la cursa.

Freel Bikes ha tirat la botiga per la finestra i es suma a la Gran pedalada amb dos increïbles premis: Una alforja back roller clàssic i una cadira davantera per a portar criatures amb bici.

El Ciclo Barcelona ha col·laborat amb una llum realitzada amb peces de bicicletes reciclades, obra del geni de @ramirosobral 

– Abril Bike és una preciosa botiga de bicis urbanes, taller i restauració de BCN. Són tan genials que han afegit 5 samarretes amb missatges ciclistes i un casc.   Glamour i protecció.

– El premi més deliciós serà de la pastissera internacional All Mai Loving: una dotzena de galetes americanes i 1 mini pastel velvet. Explosió de sabors!

– Si gaudeixes descobrir racons ocults de la ciutat, encreua els dits perquè et toqui la guia de Barcelona de Ride With Me World

Usar y Reusar, la botiga en línia de residu zero més maca de l’univers proposa eliminar el plàstic d’unic ús amb un lot de palletes d’acer inoxidable i una preciosa totebag realitzada per un taller d’economia circular.

Rueda BCN aportarà el toc de rock i color amb 5 pareixes de mitjons ciclistes que ens encanten. El toc perfecte per a celebrar de cap a peus.

– Volem que el moviment #ZeroWaste no es s’aturi i per això ens fa il·lusió que La Ecocosmopolita obsequiï amb un exemplar del seu 1r lliuro “Residu Zero. Comença a restar des de casa”.

– L’amor de la nostra voluntaria @acxene pels passejos en tricicle és tan gran que ha sumat al sorteig, dos parells de arracades i un penjoll on la bici és protagonista.

– Gràcies a Maraki en bicicleta, podrem sentir el vent en la cara sense pensar en res més i gaudir. La bicibolsa serigrafiada per ella mateixa i alguna de les 5 alforges de cartó que obsequia, són el complement ideal per a sortir amb bicicleta

El BACC ve amb impuls i afegeix a la llista dues afiliacions anuals bàsiques. Ens encanta l’esperit d’aquesta associació i reivindiquem el seu mantra: la bici és el mitjà de transport més pràctic, més saludable i més feliç.

 

Gràcies a tots per sumar-vos i acompanyar-nos en la lluita contra la soledat no desitjada! Gràcies per tant d’amor!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *