Setmana de la Mobilitat Sostenible 2021

En Bici Sense Edat se suma de nou a la Setmana Europea de la Mobilitat amb un programa d’activitats organitzades per l’associació  amb el suport de diversos Ajuntaments i entitats, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire, recuperar l’espai públic i promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat.

La Setmana Europea de la Mobilitat 2021 se celebra del 16 al 22 de setembre amb el lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible” i amb la temàtica “Seguretat i salut amb una mobilitat sostenible”, per incidir en quatre qüestions: la salut mental i la salut física, la seguretat i la resposta davant la covid-19.

Enguany, En Bici Sense Edat s’adhereix en la setmana amb una sèrie d’activitats diverses repartides per Catalunya.  Si vols conèixer-nos més, et convidem a participar dels esdeveniments que farem a Castelldefels, Gavà, Sant Cugat, Sant Joan Despí i Girona.

 

Per participar de les xerrades on line:

  • DIJOUS 16, (18:30 a 19:30 h):Fes voluntariat a En Bici Sense Edat” Sessió informativa per a totes aquelles persones que vulguin ser voluntàries a la nostra entitat.  No cal inscripció prèvia. Participació mitjançant l’enllaç meet
  • DIMARTS 21 (17:00 a 18:30 h): La Bicicleta no té edat. Proposta de voluntariat social innovadora per a fomentar l’envelliment saludable i combatre la solitud no volguda. Participació mitjançant l’enllaç meet. Cal inscripció prèvia. Espai al web per a fer les inscripcions.

    Impulsat per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *