En Bici Sense Edat guanya el Premi ACRA a la innovació

EN BICI SENSE EDAT guanya el Premi ACRA a la Innovació pel programa de passejades intergeneracionals, sumant així el segon guardó d’aquest 2021.

 

El passat dijous 18 de novembre es va celebrar la gala del lliurament dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones. En una cerimònia al Cosmocaixa de Barcelona es van guardonar els projectes, accions i professionals que més han contribuït al desenvolupament del sector de la gent gran al llarg del 2021.

Aquests premis que reconeixen públicament les millors iniciatives per la millora de la qualitat i la innovació en la dependència, han assolit un gran prestigi des de la seva creació al 2002 i consten de tres guardons per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones. La resta de projectes guanyadors han estat: 

  • Premi ACRA a la millora de la qualitat en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal: Residència Sigma Salud
  • Premi ACRA a la millor trajectòria i aportació professional per la Dra. Magda Campins.

Des de l’entitat agraïm especialment el reconeixement perquè ens anima i ajuda a continuar treballant per a retornar a la gent gran la capacitat de sentir els vents a la cara i promoure el seu envelliment saludable.

A més, volem fer un especial reconeixement a les persones voluntàries de l’entitat que cada dia dediquen el seu temps i predisposició per a combatre la solitud no desitjada i per a donar felicitat a la gent gran de Catalunya.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *