Llums de Nadal amb En Bici Sense Edat

Per Nadal, la nit de Barcelona s’omple de llums de colors i ambient de festa a molts dels seus carrers. Gaudir d’aquest espectacle és un plaer difícil d’oblidar!

 

La ruta Llums de Nadal d’En Bici Sense Edat permet a la gent gran i/o persones amb mobilitat reduïda l’oportunitat de gaudir de l’enllumenat nadalenc de Ciutat Vella al ritme plaent de desplaçar-se en bicicleta. 

Tal i com ho fem en totes les nostres rutes, farem servir tricicles elèctrics especialment adaptats i comptarem amb la generositat d’un grup de persones voluntàries que conduiran i acompanyaran a les passatgeres al llarg de la ruta. 

  • Dates: del 1 al 23 de desembre (*)
  • Horari: de 18:00 a 20:00 hores
  • Lloc de trobada: punt a convenir a Ciutat Vella
  • Preu: Us demanarem una col·laboració de 30 euros per tricicle, per assumir les despeses de l’activitat(**)

T’agradaria sumar-te? Coneixes a algú a qui li encantaria passejar amb nosaltres? Per poder apuntar-vos empleneu aquest formulari i us contactarem al més aviat possible.

 

(*) La data escollida podria ser modificada per raons meteorològiques adverses. Per seguretat sanitària només podran passejar plegades en el mateix tricicle aquelles persones que pertanyin a la mateixa unitat de convivència. En cas contrari el passeig es realitzarà de manera individual. La capacitat definitiva dependrà de l’espai de seient del tricicle que demanen les persones passatgeres i de la disponibilitat de voluntaris que s’ofereixen a conduir els tricicles.  (**)  Política de Cancel·lació del 50% per baixes d’últim minut. Amb la contractació del servei descrit en aquest pressupost, donareu suport a la nostra entitat. En Bici Sense Edat és una organització sense ànim de lucre que funciona a Catalunya des de l’any 2016 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i la salut de les persones grans i persones amb mobilitat reduïda mitjançant l’organització de passejades en tricicles elèctrics especialment adaptats, conduïts per persones voluntàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *