Arriba la 2a edició de #LaGRANpedalada contra la soledat no volguda

Amb el lema “Kilòmetres contra la soledat” En Bici Sense Edat convida a participar d’una nova edició de #LaGRANpedalada, una cursa solidària i inclusiva que té com a objectiu visibilitzar l’aïllament i la soledat no desitjada de les persones grans i persones amb mobilitat reduïda.

 

El cap de setmana del 12 i 13 de març se celebra la segona edició de #LaGRANpedalada, la cursa solidària i no competitiva organitzada per l’Associació sense ànim de lucre En Bici Sense Edat. Des de l’entitat es vol sensibilitzar sobre aquesta realitat i animar a les persones participants a realitzar alguna activitat a l’aire lliure.

La segona edició de la Gran Pedalada se celebra de manera virtual degut a la situació sanitària i enguany es vol aconseguir la fita de recórrer col·lectivament més de 8.000 #Kilòmetrescontralasoledat (la primera edició es va arribar als 7.770km!). Un any més, la solidaritat de les participants serveix per obtenir recursos econòmics que es destinen a oferir encara més passejos en tricicle per a persones en risc d’exclusió social.

Des de les 10h del dissabte 12 de març i fins les 22h del diumenge 13 de març, les persones participants poden fer de manera individual l’activitat que més els agradi (anar amb bici, caminar, córrer) i, a través d’una app esportiva de descàrrega gratuïta, sumar #Kilòmetrescontralasoledat i compartir l’experiència de manera col·lectiva.

Tothom qui vulgui participar ha de registrar-se i aconseguir el seu dorsal virtual mitjançant una donació de 3€ -o una quantitat superior si es desitja-. Totes les persones entren a participar a un sorteig de premis.

 

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web www.enbicisenseedat.cat on hi ha tota la informació sobre les modalitats i com participar en aquest context de virtualitat.

A més, l’entitat compta amb un esdeveniment creat a Strava, perfils a Instagram @enbicisenseedat i a @Twitter @enbicisenseedat i els hashtags creats per l’ocasió #KilòmetresContraLaSoledat i #LaGRANpedalada

Més info a:  guadalupe@enbicisenseedat.cat

 


En Bici Sense Edat és una Associació sense afany de lucre que des de l’any 2016 treballa per millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones grans i les persones amb mobilitat reduïda, mitjançant l’organització de passejades en tricicles elèctrics especialment adaptats conduïts per persones voluntàries.

La seva missió és promoure l’envelliment saludable i el bon tracte a les persones grans, i té com a visió facilitar espais de creació de noves relacions intergeneracionals que lluitin contra l’aïllament i la solitud no desitjada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *