La GRAN pedalada celebra la generositat!

Darrere de #LaGRANpedalada hi ha un important nombre de col·laboradors que han posat el seu granet de sorra per fer d’aquesta 2a edicio, una realitat. Persones, empreses i entitats que ens han donat el seu temps, treball, premis i obsequis.

Des de l’entitat volem agrair a tothom la seva generositat, solidaritat i entusiasme. Us estimem moltíssim.

 

TambienNo Creative Studio: El cartell de la segona edició de La Gran Pedalada és una preciosa creació d’una parella molt estimada per tota la família d’En Bici Sense Edat. Us presentem a Laura i Frank i el seu tàndem on hi cap tothom

– A En Bici Sense Edat ens encanten els somriures i per això ens fa especial il·lusió que enguany, CSA DENTAL se sumi a 2a edició de la GRAN pedalada com a col·laboradora. Gràcies al seu esforç i suport econòmic, enguany podem convidar a sentir el vent en la cara a 10 persones majors. A multiplicar somriures per tota la ciutat!

– Mariana Carletti Si una imatge val més que mil paraules a En Bici Sense Edat no aconsegueix els caràcters per a agrair a aquesta fotògrafa i la seva sensibilitat a l’hora de registrar el nostre esdeveniment més especial. 

També volem destacar la generositat de les col·laboracions amb un munt de premis per al sorteig que farem amb els dorsals de les persones participants de la cursa.

– Freeel Bikes ha tirat la botiga per la finestra i es suma a LaGRANpedalada amb un increïble premi: Silla davantera Bobike color negre + parabrisa + coixí perquè les nenes es quedin roque. Un luxe total!

– El BACC ve amb impuls i afegeix a la llista dues afiliacions anuals bàsiques + un set de llums de bicicleta per a cada soci/sòcia!!. Ens encanta l’esperit d’aquesta associació de ciclistes urbans enamorats de la bicicleta i reivindiquem el seu mantra: la bici és el mitjà de transport més pràctic, més saludable i més feliç.

– El Ciclo Barcelona  ha col·laborat amb una llum realitzada amb peces de bicicletes reciclades, obra del geni de Ramiro Sobral 

– Abril Bike és una preciosa botiga de bicis urbanes, taller i restauració de BCN. Són tan genials que han afegit 5 samarretes amb missatges ciclistes. Glamour ciclista, i del bo!

– Ets d’aquestes persones que no comparteixen les postres? Doncs aquest premi és només per a tu. Un box dolç amb un mix de productes de pastisseria nivell interestel·lar de la pastisseria digital Mandi Pastry

– Si gaudeixes descobrir racons ocults de la ciutat, encreua els dits perquè et toqui la guia de Barcelona de Ride With Me World

 

Gràcies a tots per sumar-vos i acompanyar-nos en la lluita contra la soledat no desitjada!
Gràcies per tant d’amor!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *