Ja som a Mataró!!!

Gràcies a l’impuls de la Fundació Iluro a l’àmbit local, la ciutat de Mataró ja compta amb els recursos necessaris per posar en marxa el programa de passejades intergeneracionals d’En Bici Sense Edat.

 

Estem molt contents d’anunciar-vos que En Bici Sense Edat ja és una realitat a la ciutat de Mataró.

Gràcies a l’impuls de Fundació Iluro es posa en marxa el programa de passejades intergeneracionals, que promou l’acompanyament a la gent gran o persones de mobilitat reduïda a partir de l’organització de passejades en tricicles elèctrics especialment adaptats.

La Fundació Iluro amb la seva voluntat d’apropar-se a col·lectius vulnerables, obra aquesta nova línia de voluntariat per sumar-se a una nova cadena de favors a la ciutat, amb un programa nou i innovador.

Des de la nostra entitat vam donar suport amb la posada en marxa del programa i amb una sèrie de sessions informatives i de formació.

La sessió informativa del 1r de març ha comptat amb la presència del patronat de la Fundació, persones interessades a participar del voluntariat i representants de l’administració local que han volgut apropar-se per a conèixer el programa.

l’arribada del programa a Mataró va generar l’entusiasme d’una vintena de persones que finalment, divendres passat van participar de la primera formació.

Des de l’associació En Bici Sense Edat volem agrair a totes les persones participants per la seva col·laboració i donar un especial reconeixement a Fundació Iluro pel seu compromís amb la lluita contra la soledat no volguda.

Enhorabona equip per aquesta posada en marxa! Us esperen molts somriures al ritme del pedaleig lent.


Si voleu més informació i/o col·laborar amb el projecte a Mataró,  contacteu amb la coordinadora del projecte a l’àmbit local:

MIREIA VALL voluntariat@fundacioiluro.cat
T. 93 790 92 67 – Ateneu Centre Cultural – Espai Persones
La Riera 92 / Bonaire 3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *