Ho heu fet una altra vegada!!

 

Ho heu fet una altra vegada!!. Aquesta segona edició de #LaGRANpedalada ha estat novament un èxit gràcies a vosaltres. Ni el mal temps, ni la pluja us ha frenat. Sou imparables!!!

Si alguna cosa ha quedat clara aquest cap de setmana, és que la solidaritat no té fre i que #LaGRANpedalada contra la soledat no volguda,  ha arribat per a quedar-se!

Més de 6000 #Kilometrescontralasoledat recorreguts col·lectivament entre una preciosa colla de 429 participants molt compromesa i 2477 euros de recaptació!! 

Grans i petits; en família o amb la penya, amb la gent del feina o la de l’escola. Des de diverses ciutats de Catalunya, però també de tot el món hem fet de #LaGRANpedadala una GRAN festa que encara continua.

Sí!!!, encara no s’ha acabat: Ens queda el sorteig de premis i enviar-vos totes les imatges que a poc a poc ens van arribant.

Gràcies per tant d’amor i ara més que mai: fins l’any que ve!

 

Col·laboració d’entitats, empreses i institucions

Gràcies a la complicitat de les col·laboradores, el total dels fons recaptats es destinarà a projectes de l’associació amb els quals seguir acompanyant a la gent gran.

Des del suport de CSA DENTAL , TambienNo Creative Studio, Mariana Carletti  els ajuntaments, mitjans de comunicació fins a les col·laboracions que han donat premis per al sorteig: Freeel Bikes,  El BACC , Abril Bike, Ramiro Sobral  Mandi Pastry y  Ride With Me World

Gràcies a tots i totes per participar i posar el vostre granet de sorra per la lluita contra la soledat no volguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *