#LaGRANpedalada | 2022

Ho heu fet una altra vegada!!. Aquesta segona edició de #LaGRANpedalada ha estat novament un èxit gràcies a vosaltres. Ni el mal temps, ni la pluja us ha frenat. Sou imparables!!!

Si alguna cosa ha quedat clara aquest cap de setmana, és que la solidaritat no té fre i que #LaGRANpedalada contra la soledat no volguda,  ha arribat per a quedar-se!

Més de 6000 #Kilometrescontralasoledat recorreguts col·lectivament entre una preciosa colla de 429 participants molt compromesa i 2477 euros de recaptació!!

Grans i petits; en família o amb la penya, amb la gent del feina o la de l’escola. Des de diverses ciutats de Catalunya, però també de tot el món hem fet de #LaGRANpedadala una GRAN festa que encara continua.

Sí!!!, encara no s’ha acabat: Ens queda el sorteig de premis i enviar-vos totes les imatges que a poc a poc ens van arribant.

Gràcies per tant d’amor i ara més que mai: fins l’any que ve!


Amb el lema “Kilòmetres contra la soledat” En Bici Sense Edat convida a participar d’una nova edició de #LaGRANpedalada, una cursa solidària i inclusiva que té com a objectiu visibilitzar l’aïllament i la soledat no desitjada de les persones grans i persones amb mobilitat reduïda. Els fons recaptats gràcies a la solidaritat col·lectiva es destinaran a projectes que desenvolupa l’entitat.

La GRAN pedalada és la cursa solidària, inclusiva i no competitiva d’En Bici Sense Edat contra la soledat no volguda.

Des de l’entitat es vol sensibilitzar la societat sobre aquest aspecte de la realitat de moltes persones grans i persones amb mobilitat reduida. D’altra banda, volem incentivar els participants a realitzar alguna activitat saludable a l’aire lliure.

La segona edició de la Gran Pedalada se celebra de manera virtual el cap de setmana del 12 i 13 de març.

Enguany es vol aconseguir la fita de recórrer col·lectivament més de 8.000 #Kilòmetrescontralasoledat (la primera edició es va arribar als 7.770km!). Un any més, la solidaritat de les participants serveix per obtenir recursos econòmics que es destinen a oferir encara més passejos en tricicle per a persones en risc d’exclusió social.


Participar es molt fàcil! Com fer-ho?

  1. Inscriu-te a través d’aquest enllaç. Hi ha diverses opcions de col·laboració: “Ja som família”, “Avancem Juntes”, ” Passejada contra la soledat”, “Ets molt gran” i donacions que ens permetran oferir major quantitat de passejades i arribar a més persones grans.

    Descarrega l’app gratuïta Strava i suma’t al club ciclista d’En Bici Sense Edat

  2. Aquell cap de setmana, entre les 10h i les 22h sortiu a caminar, córrer o en bici . A través de l’app STRAVA, sumarem els quilòmetres que farem entre totes!!

Totes les persones inscrites participen d’un sorteig de premis ben majos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *