Definim el nou pla estratègic d’EBSE

Per tal de donar resposta a la demanda creixent i continuar evolucionant per ser una entitat més forta i sòlida, hem decidit engegar un procés participatiu per tal de redactar un pla estratègic que pugui definir un full de ruta que ens porti a la següent fase del projecte.

En aquesta nova etapa hem d’aconseguir que el creixement pugui adaptar-se a la demanda sense perdre l’essència del que som i el que volem assolir: millorar la qualitat de vida, no només a la gent gran sinó de tota aquella persona que vulgui ser voluntària o que simplement desitgi viure en una societat més humana.

Tant si participes activament del nostre voluntariat des de fa un mínim de 6 mesos, com si ets sòcia de l’entitat: estàs convidada a sumar-te al procés participatiu per la redacció del pla estratègic que guiarà els nostres pròxims anys!

 

Ajuda’ns a definir el pla estratègic d’EBSE

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *